OVER MIJ

Me, my chowchow & I

Al zes jaar ben ik dolverliefd op mijn chowchow Lion. Uiteraard was hij mijn eerste en nog steeds mijn favoriete model toen ik begon met fotografie. Lekker koppig, ongezien lui en één en al fluff, zo heb ik ze het liefste. En ja, dat betekent heel veel stofzuigen. Gelukkig heb ik daar ondertussen een robotstofzuiger, genaamd Roger, voor! 

Chowchow fotografie

Kleine gelukjes

Ik hou van kleine gelukjes: onverwacht een kaartje met de post krijgen, een lief berichtje via Whatsapp, momenten met familie en vrienden doorbrengen, een mooie zonsondergang tijdens de dagelijkse avondwandeling met Lion, ... Daarom dat ik het zo fijn vind om tijdens een fotoshot samen met jullie op pad te gaan. Bij jullie thuis, in de tuin, in een bos of een veld... Jullie kiezen. En dan leg ik graag al die kleine gelukjes vast!

Chowchow, kerst, fotografie

Winter

Ik categoriseer mezelf als een écht 'winterkind'. Geef mij maar alle dagen sneeuw, Kerstmis en de zalige kerstsfeer, geef mij koude dagen, dikke jassen, een kerstboom met blinkende kerstballen, Mariah Carey op de radio, prosecco, en familiefeestjes Mijn humeur kan niet meer stuk. Niets fijner dan een wintershoot! Lekker ingeduffeld, rode neusjes, adem die wolkjes vormt in de lucht en misschien een vlokje sneeuw?